Facilități

Home / Facilități

Facilități Termalum SPA

Se stie ca Termalum SPA va ofera servicii sanatoase pentru a va ajuta sa iesiti din rutina si sa va incarcati cu o portie de sanatate si buna dispozitie.

Tocmai in aceasta privinta Termalum SPA va sta la dispozitie cu o serie de facilitati:

  • Parcare – 85 de locuri, suficiente tocmai pentru a va scuti de un stres zilnic – parcarea!
  • Camera de relaxare – in aceasta camera de relaxare puteti sa lasati la o parte gandurile de zi cu zi si sa va pierdeti in muzica si miresmele relaxante, pe un fotoliu comod care urmareste formele corpului si intr-un ambient care nu lasa loc, decat pentru relaxare 100%!
  • Cafe – bar – va sta la dispozitie cu bauturi sanatoase, revigorante si tonificante, facute numai cu fructe si legume proaspete, bauturi racoritoare, cafea … si pentru cei mai pofticiosi avem sandwich-uri gustoase, salate sanatoase si patiserie dulce si sarata…
  • Gradene – va stau la dispozitie pe perioada verii unde puteti sa va relaxati la soare si sa va bronzati in liniste…
  • Consult medical – aceasta facilitate se refera la faptul ca Termalum Spa va pune la dispozitie doi medici, un medic de balneofizioterapie si un medic generalist. La noi puteti beneficia de consultatii de specialitate si diagnosticare, in cazul in care nu dispuneti deja de un diagnostic de la un alt medic. De asemena, clientii nostrii mai pot beneficia de prescriere pentru tratamente de fizioterapie in cadrul Spa-ului.

Veniti la Termalum SPA… la noi nu va lipseste nimic pentru a avea o zi cu adevarat perfecta!