Cafe – bar și restaurant

Home / Cafe – bar și restaurant
Cafe – bar și restaurant
Cafe – bar și restaurant

program cafe-barCafe-Barul Spa este unul dintre elementele care contribuie la crearea unei ambiante relaxante.

Unica stare de spirit corelata cu tratamentele de care beneficiati in incinta locatiei cu siguranta va va aduce buna dispozitie de care cu totii avem nevoie.

Sanatatea mentala si a corpului uman se bazeaza si pe consumul zilnic de fructe si legume proaspete. Principalele ingrediente folosite la preparea bauturilor noastre non-alcoolice sunt chiar fructele proaspete precum portocale, lamai, grapefruit, ananas, pepene si legumele precum morcovii, telina, rosiile, castravetii, ghimbirul. Cu ajutorul acestei portii de sanatate si prospetime, tenul dumneavostra se va lumina, va veti simti mai tonici si mai revigorati.

Cafe-barul va sta la dispozitie cu o gama larga de bauturi racoritoare, limonade si fresh-uri proaspete, cocktail-uri non-alcoolice, frappe, cafea si specialitati din cafea, ceai, ciocolata calda si multe alte bauturi, pentru a satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi !

Avem o solutie si pentru cei mai pofticiosi… va servim cu sandwich-uri gustoase, salate sanatoase, sau va oferim o varietate de produse de patiserie dulce si sarata.