Fizioterapie

Home / Fizioterapie
Laserterapia
Magnetoterapia
Ultrasunetul

Tratamentele se fac de catre personal calificat, absolventi de studii superioare, licentiati in domeniul de fiziokinetoterapie. Fiecare tratament (electroterapie, unde scurte, magnetoterapie, bai galvanice, masaj), se face in spatiu special amenajat, cu aparatura de ultima generatie.

Pensionarii au discount de 25 % la abonamentele de fizioterapie pe baza cuponului de pensie.

Curenti Trabert

Prin curenti Trabert se obtine un veritabil electro-masaj prin vibratiile puternice ale maselor musculare.

Stimularea nervoasa electrica transcutanata (Tens)

Stimularea nervoasa electrica transcutanata poate trata stari dureroase in orice faza a bolii, care nu raspund la alte metode terapeutice indicate (farmacologice, electrice), sau care constituie contradictii la alte mijloace terapeutice fizice.

Curentii diadinamici

Curentii diadinamici sunt indicati in afectiuni ale aparatului locomotor, stari post-traumatice, afectiuni reumatice, tulburari circulatorii periferice.

Curentii Interferentiali

Curentii Interferentiali au o actiune stimulatoare asupra musculaturii scheletice, efect de stimulare asupra muschilor netezi hipotoni, actiune analgetica, actiune vasomotorie cu efect hiperemizant, efecte decontracturante-miorelaxante, trofice. Au o multitudine de actiuni fiziologice care explica si motiveaza indicatiile terapeutice.

Curentii galvanici

Curentii galvanici sunt indicati in procese algice, diverse stari traumatice si post-traumatice, tulburari circulatorii arteriale periferice, in hemiplegii. Se aplica sub forma de galvanizare simpla cu electrozi placa, ionogalvanizare, baie galvanica patru celulara si baie galvanica generala (baia Stanger).
Tehnica baii galvanice asociaza la efectele curentului galvanic si efectele benefice ale apei calde, analgezic, vasodilatator, miorelaxant, elasticizant, sedativ; avand totodata si posibilitatea cuprinderii unei suprafete mult mai mari a corpului, in tratament.

Ultrasunetul

Ultrasunetul este un masaj vibrator de mare frecventa. Imbunatateste circulatia locala si metabolismul, reduce durerile locale de tip ischemic, imbunatateste capacitatea de regenerare tisulara si produce relaxare musculara.

Ultrasunetul

Laserterapia

Laserterapia are efect analgezic, miorelaxant, antiedematos, de biostimulare si vasodilatator. Imbunatateste microcirculatia, creste circulatia oxigenului, utilizarea mai eficienta a glucozei, activeaza procesele metabolice la nivel celular.

Laserterapia

Magnetoterapia

Magnetoterapia influenteaza metabolismul celular, aparatul cardiovascular, excitabilitatea neuromusculara, actioneaza asupra glandelor endocrine si echilibreaza procesele de excitatie si de inhibitie de la nivel cortical.

Magnetoterapia