Împachetări

Home / Împachetări
Împachetări
Împachetări
Impachetari Cioco Slim
Impachetari Ardei Iute - Anticelulita
Impachetari Ceai Verde - Anticelulita

Împachetari cu namol

Impachetarile cu namol generale sau locale trateaza cu succes celulita, elasticitatea pielii, retentia de apa, oboseala, durerile musculare, cresc flexibilitatea articulatiilor, sunt vasodilatoare si au efect antiinflamator. Sunt indicate mai ales in cazul reumatismului.

Impachetarile cu namol sunt recomandate pentru:

  • afectiuni reumatismale
  • sechele post-traumatice ale aparatului mioartrokinetic
  • afectiuni ale sistemului nervos periferic

Corpul tau va fi scaldat in energie!

Pret Impachetare cu namol partial 15 Ron pentru o sedinta de 15 min.
Pret Impachetare cu namol local 30 Ron pentru o sedinta de 20 min.

Impachetari cu namol

Impachetari Coffe Slim

Abandoneaza-te simturilor, dobandeste acel sentiment de stare de bine si profunda relaxare. Corpul tau va fi scaldat in energie. Gomajul cu sare extrasa de la peste 400 de metri sub nivelul marii este bogat in concentrati minerali puri : magneziu, calciu, mangan, potasiu, fier, fiind astfel aliatul ideal al tratamentelor contra celulitei.

Cofeina este unul dintre cele mai stravechi energizante. Prin efectul sau de stimulare circulatorie ajuta la eliminarea apei si a grasimilor. Impachetarea cu gel pe baza de cofeina arde grasimile, iar prin actiunea sa stimulanta ajuta la oxigenarea celulelor. In combinatie cu masajul anticelulitic cu crema pe baza de cofeina, aceasta terapie are rezultate uimitoare.

Impachetari Cioco Slim

Un rasfat cu ciocolata ce hidrateaza corpul, stimuland productia de endorfine si placerea hormonala, satisfacand totodata orice dorinta de ciocolata. Are un puternic efect calmant, antistres, detoxifiant si rezultate foarte bune impotriva celulitei, a lipsei de tonus si a deshidratarii. Gomajul cu sare extrasa din Marea Moarta, masajul cu crema pe baza de ciocolata si impacetarea cu ciocolata fac din acest tratament un deliciu de nerefuzat.

Impachetari Cioco Slim

Impachetare Termoactiva

Un tratament de o eficacitate fara egal. Gomajul cu sare marina este procedeul prin care sunt eliminate impuritatile si sebumul din porii pielii. Masajul si impachetarea cu extractul de ardei iute contribuie in mod dovedit la dizolvarea si transportarea grasimii depuse in tesutul conjunctiv. Amintim proprietatea sa speciala de ardere a grasimilor, atragand dupa sine efectul de slabire.

Rezultatul: o silueta vizibil remodelata!

Impachetari Ceai Verde – Anticelulita

Ritualul tratamentului cu ceai verde are ca scop detoxifierea organismului, rasfatul simturilor, purificarea si catifelarea pielii. Ceaiul verde este cunoscut de catre multi dintre noi ca si un leac miraculos, care ne ajuta sa ne pastram sanatatea. Polifenolul ai catehinele continute neutralizeaza radicalii liberi, alcaloizii actioneaza ca si stimulanti ai sistemului nervos, iar cofeina ajuta la arderea grasimilor. Toate acestea fac ca ceaiul verde sa fie un antioxidant puternic. Prin tratamentul cu impachetare cu gel a tesutului conjunctiv inmuiat ca urmare a masajului cu crema de ceai verde, efectele se pot multiplica datorita cresterii numarului de substante active.

Pret Pachet Anticelulitic Ceai Verde 50 Ron pentru o sedinta de 40 min.

Impachetari Ceai Verde - Anticelulita

Impachetari Namol – Anticelulita

Fiind unul dintre tratamentele cele mai elaborate si mai complete, tratamentul ofera doua optiuni de slabire si remodelare progresiva a siluetei. Masajul cu crema de cofeina are efect de stimulare circulatorie si ajuta la eliminarea apei ai a grasimilor. Pe de alta parte namolul marin constituie cel mai important ajutor in combaterea aspectului inestetic al pielii, datorat depozitelor adipoase, deci a celulitei. Tehnica aplicata redefineste silueta in totalitate redandu-va starea de bine.

Pret Pachet Anticelulitic Namol 55 Ron pentru o sedinta de 40 min.

Impachetari Ardei Iute – Anticelulita

Pret Impachetare Anticelulitica cu Ardei Iute 50 Ron pentru o sedinta de 40 min.

Impachetari Ardei Iute - Anticelulita