Masaj

Home / Masaj
Masaj
Masaj
Masaj
Masaj

Masaj de relaxare

Dupa o perioada dificila aveti nevoie de un masaj de relaxare pentru a scapa de stres si pentru a va recapata energia. Masajul este un mod natural de relaxare si de stimulare atat a corpului cat si a spiritului. Alege sa te relaxezi prin masaj!

Masaj anticelulitic

Tratamentul prin masaj anticelulitic este o metoda foarte eficienta de diminuare si eliminare a celulitei, rezultatul fiind rapid si vizibil. Masajul anticelulitic este una din cele mai bune solutii pentru a scapa de asa numita „coaja de portocala”. Procedura de masaj anticelulitic are un important rol estetic reducand din tesutul adipos si actionand favorabil asupra zonelor afectate de celulita.

Masaj terapeutic

Desi masajul terapeutic (medical) se poate aplica folosind anumite instrumente periferice, nimic nu se compara cu mana terapeutului, deoarece aceasta dispune de terminatii nervoase si o serie de receptori capabili sa sesizeze in timp real contractiile si reflexele muschilor, gradul de tensiune intramusculara, elasticitatea tesuturilor, diferite neregularitati anatomice, varice sau lipoame, etc. Procedeele de masaj terapeutic se executa cu o anumita tehnica si intr-o anumita ordine, in functie de afectiuni si obiective.

Masaj terapeutic regional

Masajul terapeutic regional actioneaza direct asupra zonei afectate, iar efectele sale sunt multiple. Cateva dintre cele mai importante efecte ale sale sunt: stimularea circulatiei, imbunatatirea metabolismului local, interventia directa asupra durerii.

Masaj Facial

Masajul facial este o terapie separata de masajul corporal total si poate include nu doar fata, ci si gatul, decolteul si chiar capul. Printre beneficiile masajului facial de relaxare se numara: efectul de calmare la nivelul fetei, redarea elasticitatii si supletii tenului, reducerea ridurilor de expresie, etc.

Masaj cu roci vulcanice

Masajul cu roci vulcanice nu se realizeaza doar cu mainile, ci se foloseste si un set de roci vulcanice, de culoare gri inchis sau negru, de diferite marimi, cu o suprafata foarte fina care sunt incalzite intr-un dispozitiv special pana ajung la temperatura de 40-50 de grade Celsius. Aceasta temperatura nu produce arsuri sau senzatii neplacute, ci doar va provoaca furnicaturi si senzatii placute in tot corpul.

Masaj Energizant

Acest masaj este unul revigorant, stimulant, imbunatateste circulatia sangelui , fiind potrivit in stariile de surmenaj sau oricand doriti sa va destindeti. La acest masaj se folosesc tehnicile obisnuite, dar intr-un mod mult mai rapid si energic, efectuate cu un ulei pe baza de citrice.

Aceste proceduri sunt valabile doar in cadrul pachetelor SPA!

Toate tarifele, aduse la zi, se pot citi pe pagina: TARIFE TERMALUM SPA.